Спечели комплект за дълги летни следобеди!

 

Има дни, в които от приказка на приказка и следобедът неусетно прелива в приятна, мека привечер на терасата. Хем си у дома, хем навън. Пълен релакс и безвремие за споделяне. А когато слънцето тръгне бавно да си ходи, можеш да задържиш настроението на перфектния дълъг следобед с аромата на Скандинавска гора и нежни проблясващи светлинки. Размечтахме се, а за теб всичко може да се превърне лесно в реалност.

До 31 август, всеки месец имаш възможност да спечелиш:

  • един от 30 комплекта от ИКЕА за по-дълги и приятни летни следобеди.

А ако си един от победителите и снимаш своята награда, публикуваш я в Instagram с хаштаг #IKEAMastercard, можеш да спечелиш: 

  • голяма награда от 1 000 лева

Как да участваш:

1. Пазарувай в магазини ИКЕА или онлайн на www.ikea.bg за над 50лв. и плати безконтаткно с твоята Mastercard от Пощенска банка.

2. Регистрирай данните от касовата си бележка тук.

 

Периоди на кампанията:

  • 1 - 30 юни 2022 г.
  • 1 - 31 юли 2022 г. 
  • 1 - 31 август 2022 г.

 

 Общите правила виж тук

 

* Кампанията е активна от 01.06 до 31.08.2022 г., като е необходимо да се направи покупка на стойност минимум 50,00 лв. с ДДС на една фактура/касова бележка, която да се плати безконтактно с Mastercard кредитна или дебитна карта, издадена от Пощенска банка преди 01.06.2022 г. Всеки клиент може да участва в промоционалната кампания не повече от веднъж дневно, като всяка покупка над 50,00 лв. с ДДС на една фактура/касова бележка и регистрация на данните от покупката се счита за едно участие.