Най-сладкият начин да спасиш света!

До 31 август 2021 г. имаш възможност да се включиш в една безценна кауза с твоята дебитна или кредитна карта Mastercard от Пощенска банка, като подкрепиш пчелите и пчеларския занаят. 

Как да го направиш:

  • Регистрирай се на сайта www.istinskimed.bg.
  •  Осинови кошер и всеки месец до края на кампанията ще участваш в томбола за награди или поръчай бурканче мед и се включи в томболата в същия месец.

  • Плати с твоята Mastercard от Пощенска банка и се радвай на 100% истински мед от български производител и твоя безценен жест.

С всяко осиновяване на кошер или купуване на мед подкрепяш пчелите и пчеларския занаят в България!

 

Повече за каузата:

Днес, когато правим равносметка за устойчивостта във всяко нейно проявление, Mastercard „осиновява“ кошери на млади производители в България и започва движение, което да ангажира милионите картодържатели с подкрепа за пчеларския бизнес и каузата на платформата istinskimed.bg. Пчелите изчезват, а с тях и огромното биоразнообразие на планетата. С това ще намалее и достъпът ни не само до екологично чисти продукти, а до храна изобщо. Всяко бурканче с етикет Mastercard съдържа 100% истински мед – най-сладкият начин да спасим света. То идва при теб в оригинална платнена торбичка Заедно правим нещо Безценно, носеща смисъл и помощ за пчелите и пчеларския занаят в България. Носи я с гордост и ти.

 

Виж официалните правила на кампанията тук.