Нареждане на преводи

Можеш да нареждаш преводи между твои сметки в банката , да правиш плащания по твои кредитни карти или да заплатиш битовите си задължения и данъци без допълнително подписване . Достатъчно е да влезеш в мобилното си приложение.

Можеш да извършваш и преводи към трети лица в България до определен лимит.*

  • Имаш възможност да извършваш преводи до 3 000 валутни единици дневно.
  • За да можеш да извършиш превод към трето лице е необходимо мобилното устройство да бъде доверено .
  • Можеш да довериш устройството си като влезеш в своето интернет банкиране e-Postbank. В него от меню "Настройки“, секция "Мобилни устройства“ трябва да избереш "Довери“ за устройството, което искаш да използваш за преводи към трети лица. Доверяването на устройството изисква да имаш и нсталиран цифров сертификат или квалифициран електронен подпис тук. След като довериш твоето устройство е необходимо да влезеш отново в мобилната апликация, за да използваш функционалността.
  • За да довериш дадено устройство е необходимо да си влизал през него в m-Postbank поне веднъж . При всеки първоначален вход с потребителско име и парола с дадено устройство, приложението изисква да въведеш име за него , което ще се визуализира в твоето интернет банкиране - меню "Настройки“, секция "Мобилни устройства“.
  •  Лимитът  за преводи в мобилното банкиране m-Postbank е част от твоя общ лимит за интернет банкирането e-Postbank.