Бъди активен - не само онлайн!

Бъди активен в най-топлите месеци - онлайн и офлайн!

Преоткрий възможностите на дигиталните канали на Пощенска банка! Наслаждавай се изцяло на почивните си дни, като използваш Интернет и мобилното банкиране e-Postbank и m-Postbank, за да следиш движения, да превеждаш суми, да плащаш битови сметки или пък данъчни задължения.

Възползвай се от предимствата на e-Postbank и m-Postbank в периода от 15.06.2022 г. до 15.09.2022г. и участвай в томбола за страхотни награди!

  • Направи поне 10 трансакции през e-Postbank или m-Postbank и можеш да спечелиш ваучер за спортни стоки!
  • Направи поне 15 трансакции през e-Postbank или m-Postbank и можеш да спечелиш страхотен планински ВЕЛОСИПЕД!

В томболата могат да участват само клиенти, регистрирани за услугата Интернет банкиране преди старта на кампанията.

Как да се включиш?

Използвай e-Postbank и/или m-Postbank, докато се наслаждаваш на топлото време, като направиш поне 10 трансакции, в рамките на периода на кампанията и автоматично участваш в томбола за страхотни награди! В кампанията не участват преводи между собствени сметки, както и плащания към собствена кредитна карта.

Тегленето на наградите ще се извърши до 10 работни дни след края на кампанията, като печелившите ще бъдат уведомени с телефонно обаждане или по имейл, посочени при регистриране за услугата Интернет банкиране, в срок от 5 работни дни от провеждане на томболата.

С Интернет и мобилното банкиране:

  • Имаш достъп до всички продукти 24/7
  • Нареждаш преводи, плащаш задължения за кредитни карти, данъци и битови сметки
  • Спестяваш до 100% от такси, в сравнение с офис на банката
  • Пестиш времето си, защото имаш достъп през твоя компютър и телефон

 

Виж официалните правила на кампанията тук.

Научи повече за Интернет банкиране e-Postbank тук.

Научи повече за Мобилно банкиране m-Postbank тук.

 

*В Кампанията имат право да участват настоящи клиенти на Банката - физически лица, които са  регистрирани за услугата Интернет банкиране (е-Postbank) на Банката преди началната дата на Кампанията (15.06.22 г.) и които в периода от 15.06.22 – 15.09.22 г. направят минимум 10 (десет), респ. 15 (петнадесет) трансакции през Интернет банкирането (e-Postbank) и/или Мобилното банкиране (m-Postbank), с изключение на преводи между собствени сметки, открити в Пощенска банка и/или погасяване на задължения по собствена кредитна карта от Пощенка банка. Изпълнилите условието участват автоматично в томбола за една от общо 15 награди, съгласно Официалните правила на кампанията. Служители на Организатора и на дружества, свързани с Организатора, както и членове на семействата на служителите, нямат право да участват в Кампанията. Наградите са облагаеми по реда на ЗДДФЛ. Данъкът се декларира и внася за сметка на Банката. Научете всички условия, като се запознаете с Официалните правила на Кампанията.