Новини

Нови карти от Пощенска банка за клиенти на Банка Пиреос

Уважаеми клиенти на Банка Пиреос,

Бихме искали да Ви информираме, че Вашата нова карта от Пощенска банка, която ще замени картата Ви от Банка Пиреос след оперативното обединение на двете институции, вече е издадена и доставена в офис на Пощенска банка.

Ще Ви уведомим допълнително със SMS съобщение на мобилния телефонен номер, предоставен от Вас в банката, за адреса на офиса на Пощенска банка, от който можете да я получите. Тази информация ще може да получите и на тел. 0 700 12 002 или 0 700 18 555 (*7224 – кратък номер за мобилни оператори). Ще Ви очакваме в посочения офис в удобно за Вас време.Моля, вземете Вашата карта до 10 ноември 2019 г.

Както вече ви уведомихме, на 13 юни т.г. приключи придобиването на Банка Пиреос България АД от Пощенска банка (Юробанк България АД), като скоро се очаква да се осъществят юридическото и оперативното обединение на двете институции.

Важно! След като получите Вашата нова карта от Пощенска банка, тя ще бъде активирана автоматично на датата на оперативното обединение, като дотогава ще можете да продължите да ползвате съществуващата си карта.

Важно! Считано от датата на оперативно обединение, съществуващата Ви дебитна и/или кредитна карта от Банка Пиреос ще бъде деактивирана и няма да може да бъде ползвана - дори и в случай че дотогава не сте посетили офис на Пощенска банка, за да получите новата си карта и да подпишете нов договор с Пощенска банка.

Точните дати на юридическото и оперативното обединение ще бъдат обявени допълнително в специалните рубрики на корпоративните страници на Пощенска банка (www.postbank.bg) и Банка Пиреос (www.piraeusbank.bg), в офисите на двете институции, както и чрез иновативното ни приложение EVA Postbank на Пощенска банка.

С уважение,
Екип на Пощенска банка