Специална оферта за клиенти с покупки в OLX.bg

Вече не е нужно да отлагате своите покупки. Направете ги още сега! Вземете нова кредитна карта Mastercard Cash Momento и платете на равни месечни вноски, лесно и удобно!

 

Специално за Вас предлагаме ексклузивни условия1

  • Експресно издаване на картата без такса - до 3 работни дни след одобрение
  • Без лихва до 45 дни при покупки и теглене на пари в брой 2
  • Възможност за разсрочване на 10 равни месечни вноски на покупки и тегления, направени в първия месец от активирането на картата, без такса3
  • Безплатна експресна доставка на картата до адрес за съществуващи клиенти и до избран финансов център за нови клиенти4. Така спестявате 50 лв.- стойността на стандартната такса за експресна доставка в България.
  • Възможност да подпишете всички документи изцяло онлайн, без посещение в офис – за настоящи клиенти5

Как да се възползвате:

  1. Заявете онлайн кредитна карта Mastercard Cash Momento :

                                                                                                                 

2. Служител на банката ще се свърже с Вас по телефона, за да уточните всички детайли

3. Ще бъдете уведомени от наш служител при одобрение за следващите стъпки за подписване.

 

Възползвайте се още сега!

Имате възможност да ползвате картата за избраната покупка или покупки в OLX.bg или за други Ваши текущи и бъдещи финансови нужди! С кредитната карта Mastercard Cash Momento получавате голям брой допълнителни предимства, за които можете да се информирате тук.

 

 

1 Предложението е валидно при подадено искане за кредитна карта Mastercard Cash Momento от Пощенска банка, направено онлайн през сайта на банката, достъпен чрез OLX.bg. и в случай, че искането бъде одобрено.

 

2Продължителността на гратисния период за конкретна трансакция (покупка и/или теглене на пари в брой) е в зависимост от датата на трансакцията и срока за погасяване на задълженията по последното издадено от банката месечно извлечение по картата. Банката не начислява лихва за направените с картата покупки и тегления, ако в рамките на този период се погасят всички задължения по картата. Моля, имате предвид, че при теглене на пари в брой при стандартни условия се дължат такси, посочени в Общите условия за кредитни карти.

 

За Ваше удобство можете да разсрочвате на 10 равни месечни вноски трансакции, направени с картата на ПОС терминал в търговски обекти в страната и чужбина, покупки в интернет сайтове, теглене на пари в брой от банкомат или клон на банка. Минималната стойност на трансакцията, която може да бъде разсрочена, е 100 лв., в рамките на 30 календарни дни след извършването й. Не се разсрочват трансакции на равни месечни вноски, както и трансакции за рефинансиране. При разсрочване на трансакции, направени през първия месец от активиране на картата, не се начислява таксаПри разсрочване на трансакции, извършени след първия месец от активирането на картата, се начислява такса в размер съгласно Общите условия за издаване и използване на кредитната карта, чиято трансакция се разсрочва. Таксата се начислява еднократно като задължение в текущия месечен период, през който сте заявили разсрочването.

 

Услугата за доставка до адрес е приложима само за съществуващи клиенти на банката. Новите клиенти следва да посетят избрания от тях финансов център, за да получат своята кредитна карта. 

 

Банката предлага възможност за дистанционно подписване на документи посредством облачен квалифициран електронен подпис (КЕП), за съществуващи клиенти на банката. Целият процес е напълно безплатен, а подписването на документи с облачен КЕП не налага използването на допълнително устройство, както при стандартните електронни подписи. Пълна информация за условията за дистанционно подписване на документи с КЕП чрез приложението на Евротръст можеш да научите тук, както и във всеки офис на банката.