Тройно повече точки по програма "Моите награди“ с Mastercard

Тройно повече точки по програма "Моите награди" с твоята карта Mastercard!

Резервирай и плати през платформата "Преоткрий България“.

Отново е време за хубави моменти с любимите ти хора. Преоткрий магията на България, като това лято посетиш всички познати и непознати места и спечелиш допълнително!

Направи покупка с твоята карта Mastercard1 от Пощенска банка през платформата "Преоткрий България“  и спечели три пъти повече точки от стандартно получаваните по програма "Моите награди“.

Как да се възползваш:

Точките лесно ще обмениш за парични награди, които след това да използваш – обмяната е съобразно Официалните правила на програмата "Моите награди“.

 

Периодът на провеждане на кампанията е 15 юли до 31 август 2020 г.

Платформата "Преоткрий България"дава възможност да резервираш хотел или заведение, спазващи хигиенните и здравни стандарти и предлагащи автентични продукти и качествена кухня. “Преоткрий България” е инициатива на Метро, принадлежаща на всичките ѝ бизнес партньори, сред които и Пощенска банка, в полза на българското общество. Тя осигурява финансова, оперативна и маркетингова подкрепа, наред с качествени локални продукти, за да се улесни рестарта на туристическата индустрия.

 

Пълните условия на промоционалната кампания: "Използвай своята карта Mastercard от Пощенска банка на Платформата “Преоткрий България” и спечели допълнителни бонус точки по програма “Моите награди““ – виж тук.

Официалните правила на програмата MyRewards (Моите награди) за лоялни клиенти на банкови карти, издавани от "Юробанк България“ АД.3 – виж тук.

В кампанията имат право да участват всички картодържатели на кредитни карти Mastercard Cash, Mastercard Cash Momento, Mastercard Standard, Mastercard World и Mastercard World Premium и на дебитна карта Debit Mastercard World  ("Карти“), издадени от "Юробанк България“ АД (Пощенска банка) и участващи в програмата за лоялност на Пощенска банка „Моите награди“, които в периода от 15.07 до 31.08.2020 г. извършат покупка чрез Платформата „Преоткрий България“ във връзка с направена от тях онлайн резервация (вкл. заплащане на капаро, при резервация "Купуване с предплата“, заплащане на цяла сума по резервация, начислена такса за анулация на резервацията), съобразно Официалните правила на кампанията.

Общият брой точки за всяка отделна покупка, направена в рамките на Промоцията зависят от вида на картата и ще се изчислят автоматично, съобразно Официалните правила на програмата MyRewards (Моите награди) за лоялни клиенти на банкови карти, издавани от "Юробанк България“ АД, налични тук.

Всички останали условия, регламентирани в Официалните правила на програмата MyRewards (Моите награди) за лоялни клиенти на банкови карти, издавани от "Юробанк България“ АД. (в сила от 07.03.2011 г., с последни изменения и допълнения в сила от 15.07.2020 г.) освен изрично упоменатите в Официални правила на промоционална кампания „Използвай своята карта Mastercard от Пощенска банка на Платформата “Преоткрий България” и спечели допълнителни бонус точки по програма “Моите награди“ остават непроменени и запазват своето действие и през промоционалния период. Пълните Правила за провеждане на програмата са публикувани на сайта на банката, където са достъпни по начин, който позволява тяхното съхраняване и възпроизвеждане.