Поръчай от foodpanda с кредитна карта и спечели!

Използвай кредитната си карта от Пощенска Банка за поръчки през платформата на foodpanda - вземи 10% отстъпка и участвай за един от 50 ваучера х 50 лв.!

Направи поръчка във foodpanda, плати я със своята кредитна карта и докато се наслаждаваш на храната, спечели отстъпка и участвай в томбола за допълнителна награда!

Защото онлайн е по-бързо, по-лесно и по-вкусно!

  • Как да участваш?

• Направи поне една покупка за мин. 10 лв. (без включена такса за кутии и доставка), в периода на промоцията, с кредитната си карта от Пощенска банка1 на www.foodpanda.bg или през мобилно приложение на foodpanda. 

Получаваш обратно по картата си 10% от сумата на всяка покупка, както и участваш автоматично и в томбола за ваучер за 50 лв., който да използваш в foodpanda.

Период на кампанията: 21 септември – 31 октомври 2020 г. 

  • Отстъпки и награди:

• 10% от сумата на всяка покупка, в периода на промоцията, но не повече от 10 лв. за съответния месечен период, под формата на отстъпка от дължими към банката такси, лихви и комисиони, които ще бъдат преведени в срок до 10 работни дни от края на промоцията по картата, с която е направена покупката във вид на cash back - за всеки, който изпълни условието да направи поне една покупка за минимум 10 лв. през платформата foodpanda с кредитната си карта от Пощенска банка, съобразно Официалните правила на кампанията. 
• 50 бр. ваучери2 за отстъпка на храна или продукти от секцията Магазини или Ресторанти на foodpanda, на стойност 50 лв. всеки, за следващата поръчка във foodpanda, направена през платформата и при избрана опция за плащане онлайн – за изтеглените чрез томбола 50 бр. печеливши участници. 
Томболата за ваучерите ще бъде изтеглена на 6 ноември 2020 г., като ваучерите ще бъдат предоставени на печелившите в срок до 10 работни дни от тегленето. 
Всяка покупка на стойност минимум 10 лв. ти носи право на участие в томболата – колкото повече покупки направиш, толкова по-голям шанс имаш да спечелиш! 

Виж официалните правила на кампанията тук.

Месечни периоди: Първи (21.09 – 30.09.2020 г.) и Втори (01.10 – 31.10.2020 г.)

 

1В кампанията имат право да участват картодържатели на кредитни карти Visa и Mastercard (с изключение на Mastercard Business), издадени от Пощенска банка преди 21.09.2020 г., които в периода от 21.09 до 31.10.2020 г. са направили покупка с картата си за минимум 10 лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и, без включена такса за кутии и доставка) във платформата на Foodpanda (сайта или мобилното приложение), съобразно Официалните правила на кампанията. Виж официалните правила на кампанията тук.

Ваучерите, за следващата поръчка във Foodpanda, могат да се използват еднократно, съобразно Общите условия на foodpanda, за поръчка на храна или продукти от секцията Магазини или Ресторанти през платформата на foodpanda.bg и мобилното приложение за IOS и Android и при избрана опция за плащане онлайн. Важи за поръчки на храна или продукти с минимална стойност 50 лв., като в цената не влиза таксата за опаковки и доставка. Ваучерите не важат за магазини от веригата dm.