Използвай своята Visa и стани част от новата ни инициатива

Силата е в нашите ръце!

Бъди част от новата ни инициатива, с която ще дарим 125 000 лв. за борбата с Covid-19.

Нужно е единствено да използваш своята дебитна или кредитна карта Visa от Пощенска банка, издадена преди 16 април 2021 г., като в периода на дарителската кампания направиш поне една покупка на стойност мин. 30 лв. без значение къде пазаруваш - в търговски обект или онлайн.

  • За всяко плащане, което отговаря на условията, ние ще даряваме по 1 лв. в подкрепа на здравните работници, които са на първа линия.

Периодът на инициативата е от 16 април до 16 юни 2021 г. или до достигане на сумата от 125 000 лв., която ще бъде дарена на COVID отделения на български болници. 

В знак на признателност за участието и съпричастността, картодържателите на Visa ще получат специален дигитален сертификат, удостоверяващ, че са станали част от нашата инициатива.

Подкрепи ни! Нека помагаме!

 

Пълните условия на Дарителската кампания може да намериш тук.

Максималният размер на дарение от страна на Банката е до 5 лв. общо по отношение участник, изпълнил условията на Кампанията, за целия Период на провеждане.

* В Дарителската кампания могат да участват настоящи картодържатели на кредитни и дебитни карти VISA, издадени от Пощенска банката преди началото на Кампанията (16.04.2021 г.), които в Периода на провеждане 16.04 - 16.06.2021 г. направят поне една покупка на стойност мин. 30 лв. (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и), с Картата си, в търговски обект (физически или електронен магазин). За всяка трансакция, отговаряща на условията, Банката дарява, за своя сметка, по 1 лв. до достигане на сумата от 125 000 лв., съобразно Официалните правила на Кампанията. Максималният брой трансакции, с които Участник може да участва в кампанията е 5 бр. Максималният размер на сума, дарена от Банката по отношение участник, за целия Период на Кампанията, е до 5 лв.  Пълните условия на Кампанията са налични тук.