Вкусът на късмета е навсякъде с теб с Пощенска банка и кредитна карта Mastercard!

Изживей кулинарни пътешествия с твоята кредитна карта Mastercard и Пощенска банка и можеш да получиш 20 лв. обратно по картата!

 

От 17.08.2023 до 17.10.2023 с плащане с кредитната ти карта Mastercard за минимум 20 лв. на ПОС терминал или онлайн към ресторант в чужбина, можеш да бъдеш един от 500-те спечелили награда - 20 лв. обратно по картата!

В кампанията могат да участват всички клиенти на Пощенска банка – картодържатели на персонална кредитна карта Mastercard издадена преди 17.08.2023 г. от Пощенска банка или от „БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А. – клон България“ КЧТ*.

Период на кампанията:

  • От 17.08.2023 до 17.10.2023

Как да участваш и какво печелиш?

Ако в периода на кампанията направиш поне 1 плащане с твоята кредитна карта Mastercard на ПОС терминал или онлайн в ресторант в чужбина за мин. 20 лв. **, участваш автоматично в томбола за една от 500 парични награди – кеш бек по картата на стойност 20 лв.

Един участник може да спечели само една награда!

За още по-бързи и удобни плащания само с твоя смартфон, дигитализирай своята карта в мобилния  портфейл ONE wallet by Postbank.

Повече за „ONE wallet by Postbank“ научи тук

Печелившите участници ще бъдат определени чрез томбола в срок от 15 работни дни след крайната дата на кампанията (17.10.2023), в Централата на банката. Печелившите ще бъдат уведомени в срок до 10 работни дни, считано от датата на тегленето чрез Viber, SMS, или имейл - на посочен пред банката мобилен телефонен номер или e-mail адрес***.

Виж официалните правила на кампанията тук

 

* В Кампанията имат право да участват всички пълнолетни физически лица, които са картодържатели на персонални кредитни карти Mastercard, издадени преди началната дата на кампанията (17.08.2023 г.) от „Юробанк България“ АД или от БНП Париба Лични Финанси („БНП Париба Пърсънъл Файненс С.А. – клон България“ КЧТ, чието търговско предприятие е придобито от „Юробанк България“ АД), които в периода на кампанията от 17.08.2023 до 17.10.2023 направят с картата поне 1 плащане на стойност минимум 20 лв, в търговски обект извън Република България, категоризиран като „ресторант“, в които се приемат  плащания на реален ПОС, в т.ч. и посредством мобилния портфейл ONE Wallet by Postbank или дигиталния портфейл на iOS устройствата Apple pay или онлайн плащане към интернет магазини извън Република България, категоризирани като „ресторант“, които приемат  плащания на виртуален ПОС с карти Mastercard. В кампанията нямат право да участват картодържателите на кредитни карти Mastercard Business, също и картодържатели, които са служители на банката или на дружества, свързани с тях, както и членове на техните семейства.

**Под плащане се разбира покупка с картата в търговски обект  (физически или онлайн), извън територията на Република България, специализиран като ресторант, бар, сладкарница, дефиниран като: Restaurant, Eating Places, Drinking Places, Fast food restaurant, Candy, Nut, Confectionary Stores съгласно класификацията на категориите търговци (MCC) на международната картова организация Mastercard.

*** Изпълнилите условието в периода на кампанията, участват автоматично в томбола за една от общо 500 броя парични награди, които ще бъдат раздадени – „кеш бек“ по картата на стойност 20 лв. Печелившите участници ще бъдат определени чрез томбола, на случаен принцип, в рамките на едно теглене в срок от 15 работни дни след крайната дата на кампанията (17.10.2023 г.), в Централата на банката. Ще бъдат изтеглени общо 500 броя печеливши и 500 броя резервни участници. Наличието на поне 1 плащане отговарящо на условията по кампанията към момента на теглене на томболата дава на участника право на еднократно участие в тегленето. Всеки картодържател участва толкова пъти в томболата, колкото пъти е изпълнено горното условие. Един участник може да спечели само една награда. Печеливш участник може да се откаже от получаване на наградата като се обади на телефонен номер съгласно официалните правила, не по-късно от 3 работни дни след уведомяването му за спечелената награда, в противен случай се счита, че е потвърдил, че желае да я получи.