Спечели ваучер за пазаруване в JUMBO

Отново е лято! Купи всичко необходимо за лятната ти почивка от JUMBO и плати с твоята карта от Пощенска банка! Можеш да спечелиш награда – един от 200 ваучера за следващата ти покупка в JUMBO!* 

 

  • Участието е лесно:
  1. Посети един от магазините на Джъмбо в София, Стара Загора, Русе, Пловдив, Варна и Бургас. 
  2. Избери нещо за морето, планината или за дома ти и плати с твоята дебитна или кредитна карта от Пощенска банка, издадена преди 1 юли 2021 г.*

Автоматично участваш в томбола за един от 200 ваучера х 50 лв. всеки**, за следващо пазаруване в Джъмбо!

 

  • Период на кампанията: 1 юли – 31 август 2021 г. вкл.

 

Тегленето на наградите ще се извърши на 1 септември 2021 г., в Централата на банката, като печелившите участници ще бъдат уведомени с телефонно обаждане на посочения пред Банката телефонен номер, в срок до 5 работни дни от датата на провеждането на томболата.

 

* В кампанията имат право да участват картодържатели на дебитни и кредитни карти Visa и Mastercard (с изключение на Visa Business и Mastercard Business), издадени от Пощенска банка („Карта“) преди 01.07.2021 г., които в периода от 01.07.2021 г. до 31.08.2021 г. са направили покупка на стойност минимум 0,50 лв. (петдесет стотинки) с картата си, в търговски обект на Джъмбо на територията на Република България.

** Ваучерите от JUMBO могат да се използват еднократно, при следваща покупка в търговски обект на JUMBO, на минимална стойност 50 лв. и са със срок на валидност 12 (дванадесет) месеца, считано от датата на получаването им.

 

Виж официалните правила на кампанията тук.