Купи стоки за дома и можеш да спечелиш 100 лв. обратно!

Освежи дома си с нова покупка и можеш да спечелиш 100 лева обратно по твоята карта!

 

Време да промениш нещо в дома си? Нов цвят на стените или градински мебели за топлите летни дни?

Вземи всичко необходимо за твоя дом като използваш кредитната си карта Mastercard или Visa от Пощенска банка. Можеш да спечелиш целия размер или част от сумата на твоята покупка, ако тя е на по-висока стойност!

 

Лесно е да участваш!

Трябва единствено да направиш покупка от минимум 100 лв. в търговски обект или онлайн магазин, предлагащи стоки свързани с освежаване на дома (строителни материали, обзавеждане, домашен текстил, битова техника) и участваш автоматично (без допълнителна регистрация) в томболата ни за една от 100-те награди, на стойност 100 лв. всяка!

 

  • 100 късметлии ще спечелят 100 лв. обратно по своята кредитна карта!

Всяка покупка в периода на кампанията 18 май – 30 юни 2020 г., която отговаря на изискванията ти дава шанс за участие.

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 10.07.2020 г. като в срок до 5 работни дни от провеждането на томболата ще бъдат уведомени с телефонно обаждане.

 

Виж официалните правила на кампанията тук.

 

* В кампанията имат право да участват картодържатели на кредитни карти Visa и Mastercard (с изключение на Mastercard Business), издадени от Пощенска банка преди 18.05.2020 г., които са направили покупка с картата си за минимум 100 лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и) в търговски обекти или електронни магазини, предлагащи стоки за освежаване на дома (строителни материали, обзавеждане, домашен текстил, битова техника) в периода от 18.05 до 30.06.2020 г., съобразно Официалните правила на кампанията.