ЧЕРНИЯТ НИ ПЕТЪК Е ДВЕ СЕДМИЦИ!

Страхотни предложения с твоята кредитна карта Mastercard или Visa от Пощенска банка само между 20 ноември – 6 декември 2020 г.1!

Възползвай се от големите оферти и намаления и в периода на промоцията купи нещо ново за дома – техника, мебели или пък нещо лично за теб – козметика, дрехи, обувки, на стойност поне 100 лв., плати ги с твоята кредитна карта от Пощенска банка и:

  • Разсрочи БЕЗ такса всяка от направените покупки за минимум 100 лв., за периода, на 10 равни месечни вноски2!

Допълнително участваш автоматично в томбола, с която можеш да спечелиш една от 200-те награди в размер на 10% от направените от теб покупки, но не повече от 20 лв. обратно по твоята карта3!

Печелившите участници ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 11.12.2020 г. като в срок до 5 работни дни от провеждането на томболата ще бъдат уведомени с телефонно обаждане.

Пълните условия на кампанията можеш да намериш тук.

 

1 В кампанията могат да участват картодържатели на кредитни карти (с изключение на Mastercard Business), издадени от Пощенска банка преди 20.11.2020 г., които в периода от 20.11.20 г. – 06.12.20 г. направят с картата си поне една покупка на минимална стойност 100 (сто) лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и) в търговски обект/онлайн магазин, предлагащ козметика, дрехи, обувки, бижута, мебели, ел. уреди, оборудване и/или сходни потребителски стоки. Изпълнилите условието получава възможност да разсрочи трансакцията за направената покупка на 10 равни месечни вноски, без такса, както и право да участват автоматично в томбола за една от 200-те награди, съобразно Официалните правила на кампанията.

2 За да заяви разсрочване картодържателят следва да се свърже с Кол центъра на банката чрез обаждане на телефон 0 700 18 555 или *7224. Заявяването следва да е направено до 30 дни от датата на изпълнение и осчетоводяване по баланса на Картата на съответната трансакцията, към момента на искането лицето да няма непогасени в срок изискуеми задължения и картата да не е блокирана. Възможността за разсрочване на 10 равни месечни вноски без такса важи за всяка трансакция, направена през Периода на провеждане и отговаряща на условията на Кампанията, съобразно Официалните правила.

3 В настоящата промоционална кампания общо 200 картодържателя ще получат 10% (десет процента) от общата сума на направените от тях в Периода на Промоцията покупки, отговарящи на условията на Кампанията, но не повече от 20 (двадесет) лв. общо на участник, за целия Периода на провеждане, под формата на отстъпка от дължими към Банката такси, лихви и комисиони, които ще бъдат преведени обратно по Картата, с която е направена Покупката.