ЧЕРНИЯТ НИ ПЕТЪК Е ЕДИН МЕСЕЦ!

Ексклузивна оферта с твоята кредитна карта Mastercard1 от Пощенска банка!

Месецът на Черния петък е тук и ние сме ти подготвили специални изненади.

 

Пазарувай с твоята кредитна карта Mastercard за минимум 100 лв. до 3 декември 2021 г. и се възползвай от ексклузивните ни условия!

Направи всички желани покупки с картата си в търговски обекти или онлайн, като ползваш и намаленията за Черен петък! Пазарувай изгодно за предстоящите празници и вземи всичко необходимо за теб, за близките ти и за дома.

  • Разсрочи БЕЗ такса всяка от направените покупки за минимум 100 лв. на 10 равни безлихвени месечни вноски2!
  • Допълнително участваш автоматично в томбола, с която можеш да получиш една от 200-те отстъпки в размер на 10% от направените от теб покупки, но не повече от 20 лв. обратно по твоята карта3! 

 

Големите късметлии ще бъдат изтеглени на случаен принцип на 20.12.2021 г. като в срок до 5 работни дни от провеждането на томболата ще бъдат уведомени с телефонно обаждане.

 

Период на кампанията: 08.11.2021 г. – 03.12.2021 г.

Пълните условия на кампанията можеш да намериш тук.

 

1В кампанията могат да участват картодържатели на кредитни карти Mastercard Standard, Mastercard World и Mastercard Premium, издадени от Пощенска банка преди 08.11.2021 г., които в периода от 08.11– 03.12.21 г. направят с картата си поне една покупка на минимална стойност 100 (сто) лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и) в търговски обект/онлайн магазин. Изпълнилите условието получава възможност да разсрочи трансакцията за направената покупка на 10 равни месечни вноски, без такса, както и право да участват автоматично в томбола за една от 200-те награди, съобразно Официалните правила на кампанията.

2За да заяви разсрочване картодържателят следва да се свърже с Кол центъра на банката чрез обаждане на телефон 0 700 18 555 или *7224. Заявяването следва да е направено до 30 дни от датата на изпълнение и осчетоводяване по баланса на Картата на съответната трансакцията, към момента на искането лицето да няма непогасени в срок изискуеми задължения и картата да не е блокирана. Възможността за разсрочване на 10 равни месечни вноски без такса важи за всяка трансакция, направена през Периода на провеждане и отговаряща на условията на Кампанията, съобразно Официалните правила.

3В настоящата промоционална кампания общо 200 картодържателя ще получат 10% (десет процента) от общата сума на направените от тях в Периода на Промоцията покупки, отговарящи на условията на Кампанията, но не повече от 20 (двадесет) лв. общо на участник, за целия Периода на провеждане, под формата на отстъпка от дължими към Банката такси, лихви и комисиони, които ще бъдат преведени обратно по Картата, с която е направена Покупката.