Спечели 1 000 лв. с твоята кредитна карта!

Подготви всичко необходимо за новата учебна година или за домашния офис и можеш да спечелиш награда от 1 000 лв. или отстъпка до 30 лв. с твоята кредитна карта Mastercard или Visa!* 

Тетрадки, учебници, раница и други ученически пособия, нови дрехи за училище или пък лаптоп и стол, за да бъде по- удобен твоят хоум офис. Сега всичко, което купиш с твоята кредитна карта от Пощенска банка, свързано с началото на учебната година или с твоя офис вкъщи може да ти донесе награда!

Как да участваш?

Направи поне една покупка за мин. 30 лв. с кредитната си карта от Пощенска банка във физически магазини или онлайн сайтове, предлагащи учебни пособия, офис консумативи, компютри, детски дрехи и обувки, офис мебели или други стоки, свързани с подготовката за училище/ университет или с домашния офис и получаваш автоматично право на участие в томбола.

Награди: 

2 големи награди по 1 000 лв. 
200 клиента ще получат 10% от направените покупки като отстъпка (кеш бек) обратно по картите си, но не повече от 30 лв. общо за периода на промоцията. 


Томболата ще бъде изтеглена на 20 октомври 2020 г. Наградите ще бъдат изплатени по кредитните карти на печелившите участници в срок до 10 работни дни от тегленето.


Всяка покупка над 30 лв. ти носи право на участие – колкото повече покупки направиш, толкова по-голям шанс имаш да спечелиш! 

 

* В кампанията имат право да участват картодържатели на кредитни карти Visa и Mastercard (с изключение на Mastercard Business), издадени от Пощенска банка преди 01.09.2020 г., които в периода от 01.09 до 15.10.2020 г. са направили покупка с картата си за минимум 30 лева (стойност за една трансакция с Картата, представляваща заплащане на стока/-и) в търговски обекти или електронни магазини, предлагащи стоки и/или услуги, свързани с подготовката за новата учебна година или с работа в „домашен офис“. Виж официалните правила на кампанията тук.